Hoe zou het zijn als jij een nieuwe leefstijl gaat creëren, waardoor je weer regie krijgt over hoe je je voelt, je energieniveau verhoogt en weer lekker in je vel komt te zitten?

 

Door het nastreven van een goede gezondheid ervaar je een hogere kwaliteit van leven, meer zelfvertrouwen en je staat sterker in je schoenen. Hierdoor kun je meer bereiken van datgeen wat jij leuk en belangrijk vindt. Dromen gaan naleven en optimaal genieten van het leven in goede gezondheid. Dat is wat ik ook wens voor jou!

 

Als oplossingsgerichte coach richt ik mij op resultaat en zal de focus altijd liggen op kansen en mogelijkheden. Met mijn unieke methode gaan we op een praktische manier werken aan het creëren van balans in jouw leven voor je lichaam en geest. In het streven naar een gezondere leefstijl werk ik met de factoren voeding, in- en ontspanning en mindset. Als jouw lichaam en geest in balans zijn word jij namelijk sterker en krachtiger, waardoor je stress en een druk leven veel beter kan handelen. Ook word je helderder in je hoofd en vanuit daar durf je andere keuzes te gaan maken. Je leert dat je je eigen realiteit creëert en dat je dus in controle bent van jouw leven!

 

Klik hieronder snel verder voor de mogelijkheid om jouw gezondste én gelukkigste versie te worden.

- Balans in JOU -When you start to taking care of yourself

you start to feeling better,

you start to looking better,

and you start to attract better.

It all starts with you

 Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dat contact op voor een gratis Balans Booster sessie.

We staan samen stil bij jouw situatie om te kijken wat jij nodig hebt om weer energiek en gezond in het leven te staan.

Contact

Karin Slooves

Lifestyle coach

 

info@karinslooves.nl

+31 (0) 6 13376908


Wil je op de hoogte worden gehouden?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.