Reconnect

1:1 HOLISTISCH COACHING TRAJECT

Van vastzitten in een sleur, naar VOL zelfvertrouwen en helderheid gaan voor wat jou wél gelukkig maakt.

Binnen 12 weken zorgen we dat jij vanuit rust, ruimte en verbinding met jezelf de antwoorden gaat krijgen waar je nu naar snakt. We gaan je energieniveau verhogen, zodat je weer goed in je vel komt te zitten. Ook krijgt jouw zelfvertrouwen een grote boost, zodat jij eindelijk die stappen durft te zetten richting jouw droom (werk)leven met meer voldoening, verbinding en vervulling.

Help, is dit het nu?

Hoewel je alle reden hebt om gelukkig te zijn: prima baan, leuke vrienden, fijn huis. Ben je niet gelukkig. Je bent zeker tevreden. Maar niet écht gelukkig. Al een geruime tijd sluimert er een onrustig gevoel in je.

De volgende vragen dwalen constant in je hoofd:

- Wat maakt mij gelukkiger?

- Is dit het nu?

- Waar ben ik naar op zoek?

- Wat wil ik nu echt?

- Waar ben ik goed in?


Hoe zou het voor jou zijn als jij...

➤ Je weer super energiek en lekker in je vel voelt zitten

➤ Volop balans ervaart in jezelf én in je leven

➤ Minder piekert en meer rust in je hoofd voelt

➤ Weer stralend en vol zelfvertrouwen in het leven staat

➤ Meer voldoening, vervulling en zingeving kan ervaren

➤ Duidelijk krijgt wat jij nu echt wilt

➤ Heel duidelijk weet wat jou volgende stap is.


Dit traject is voor jou als jij...


 🤍 Klaar bent met zelf maar wat aan te rommelen en uit je vicieuze cirkel van 'vastzitten' wilt breken.

 

🤍 Jij merkt dat het geloof in jezelf steeds verder afbrokkelt. Je vindt het steeds lastiger te geloven dat de verandering die je wilt voor jou is weggelegd. Je voelt je in een negatieve spiraal zitten.

 

🤍 Je voelt je constant gefrustreerd over jouw situatie en je ervaart veel twijfels en onzekerheid.

Ook pieker je veel en voel je je vaak onrustig en gestresst.

 

🤍 Je merkt dat door deze situatie je gezondheid er onder te leiden heeft. Je bent vaak moe en je ervaart spanning in je lijf.

 

🤍 Je vind het spannend om zelf nieuwe of andere stappen te zetten. Je ziet beren op de weg en je vertelt jezelf constant waarom het beter is om niet een andere stap te zetten. Je merkt dat je een actie-stap richting wat je wilt steeds uit stelt en je hakt maar geen knopen door. 


Hoi, ik ben Karin en het is mijn missie vrouwen te inspireren om leiderschap te pakken over hun (werk) leven. Door middel van de connectie met zichzelf te herstellen, zodat zij met volop energie én geloof in zichzelf eindelijk de stappen naar hun droom (werk)leven durven te zetten.

 

Ik heb zelf ervaren dat de verbinding herstellen met mezelf de basis was om een gelukkiger en mooier leven te leven. Ik zat zelf een tijd lang niet lekker in mijn vel, had weinig energie en allerlei vage lichamelijke klachten. Ook was het altijd onrustig in mijn hoofd en piekerde ik veel. Ik kwam erachter dat ik niet goed voor mijzelf zorgde en niet de juiste keuzes maakte. Door mij te verdiepen in gezonde leefstijl ging er een wereld voor mij open, maar ik kwam er ook achter dat je manier van denken enorm bepalend is hoe je je leven ervaart. Door hierin de juiste stappen te zetten ervaarde ik niet alleen dat mijn lichaam de balans weer kon terugpakken, maar ook de onrust ik mijn hoofd werd stukken minder. Eindelijk voelde ik mij weer energiek en goed in mijn vel.  

 

Daarnaast kreeg ik daardoor steeds meer helderheid en duidelijkheid wat ik nu toch wilde op het gebied van werk. Doordat ik mij veel energieker en krachtiger voelde, ervaarde ik meer geloof in mijzelf. Ik durfde de baan waarin ik ongelukkig was op te zeggen en vond weer een fijne balans terug.

 

Achteraf was het zoveel makkelijker dan ik dacht. De stappen die mij enorm hebben geholpen deel ik ook super graag met jou, zodat jij niet meer jarenlang hoeft te worstelen. Op deze manier kan jij jouw droomleven ook achterna en waarschijnlijk nog wel sneller dan je nu denkt. 


Wat kan het traject jou opleveren?

♡ Volop energie om leuke dingen te doen en je straalt zelfvertrouwen uit

♡ Je ervaart balans in jezelf en in je leven

♡ Je staat positiever in het leven en voelt meer rust in je hoofd

Regie over jouw leven en helderheid wat jij echt wilt

♡ Je durft eigen keuzes te maken waar JIJ gelukkig van wordt

♡ Meer voldoening en vervulling

♡  Geloof in jezelf en in je potentieel

♡ Je voelt weer de 'drive' om te gaan voor je dromen

♡  Een toekomstvisie waar jij super blij van wordtWat kan je verwachten

 

Zodra je je hebt aangemeld plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek onderzoeken we vanuit beide kanten of we een match zijn

om dit traject met elkaar aan te gaan.

 

Alle sessies vinden online plaats.  

In overleg is het eventueel mogelijk (een gedeelte van de) sessies op locatie te laten plaatsvinden.

 

Hieronder een kijkje in de onderwerpen

die in ieder geval aan bod komen gedurende het traject. 


Bewustwording

Allereerst gaan we bewustwording creëren. Waar sta je nu? Wat is je huidige situatie? Waar loop je nu tegen aan en wat belemmert je om verder te komen?

 

Doel

We bepalen je doel, je stip op de horizon. Waar wil je naar toe? Hoe wil je je voelen? Wat wil je ervaren en hoe ziet dat er voor jou uit? Vervolgens gaan we je stappenplan bepalen om daar te komen. 

 

Rust & ruimte

We onderzoeken hoe jij meer rust en ruimte kan creëren in je leven. Zodat je meer rust in je hoofd krijgt en een meer gebalanceerd leven kan gaan leven. Vanuit daar ga jij veel meer helderheid krijgen wat jij wilt.

 


Energie

Ik leer je hoe je je energie kan verhogen. Ik analyseer je huidige leefstijl en geef je praktische tips om direct toe te passen in jouw leven. Ook onderzoeken we wat jou oplaadt in energie en wat jou energie kost. 

Mindset

Daarnaast gaan we intensief aan de slag met jouw mindset. We zoomen in op je gedrag en sporen belemmerende overtuigingen op, zodat jij weer in jezelf gaat geloven en positiever over jezelf leert denken.

Toekomst

Natuurlijk krijg je ook helder waar jij naar verlangt in dit leven. Wat zijn je dromen, je passie(s), wat geeft jou voldoening en wat maakt je echt blij. Welke toekomstige versie van jezelf wil jij worden?Wat anderen die je voor gingen hebben ervaren


Reconnect

HOLISTISCH COACHING TRAJECT

12 weken 

1:1 persoonlijke coaching

6 (online) gesprekken van 60 minuten

495,- incl. BTW


Ik heb nog wat vragen

Ik vind investeren spannend


Zou je het wel doen als geld geen probleem was? Hoe belangrijk is het voor jou om dit nu te gaan oplossen en om te gaan voor het leven wat je zo graag wilt? Zie het als een investering in jezelf wat zich gaat terugbetalen in meer geluk jouw leven. Zou dit het bedrag waard zijn als je dit resultaat ging behalen?

Is betaling in termijnen mogelijk?


Ja zeker, je kan ook betalen in 3 termijnen van € 165,-.

Ik denk dat ik het zelf ook wel kan


Super als dat zo is natuurlijk. Maar je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen denk ik. Je bent naar iets op zoek. Waarom het wiel helemaal zelf uitvinden? Ik kan je helpen sneller de juiste stappen te zetten, simpelweg omdat ik dezelfde stappen ook eerder zo heb gezet. Mét resultaat! 

Holistisch, wat betekent dat?


Een holistische visie gaat er van uit dat je lichaam, geest en ziel één dynamisch geheel zijn. In het coachen vanuit deze visie geloof ik erin dat klachten en problemen die jij ervaart alleen op te lossen zijn door naar het grotere geheel te kijken. Fysiek, mentaal , emotioneel en spiritueel zal alles in balans moeten voelen.

Ik twijfel of nu het juiste moment is


Wanneer is voor jou wel het juiste moment? En gaat dit moment ooit komen? Zou het niet zo kunnen zijn dat ik nu met een reden op jou pad ben gekomen?

Als je je twijfels met mij wil bespreken, stuur mij dan gerust even een berichtje.


Contact

Karin Slooves

Lifecoach

 

info@karinslooves.nl

+31 (0) 6 13376908